Meteen naar de inhoud

Reviews

Op deze pagina vind je alle reviews die zijn geplaatst door klanten die ik heb behandeld.

Herstel na zware blessure

Rated 5 out of 5
29 augustus 2019

Inmiddels is het enkele jaren geleden dat ik een zware enkelblessure heb opgelopen met ijshockey. Gedurende 9 maanden ben ik destijds onder behandeling geweest bij Freek. Ondanks de vervelende blessure en lang herstel, kijk ik met een fijn gevoel terug op de periode van mijn behandeling. Freek geeft persoonlijke aandacht, neemt de tijd, gaat adequaat om met feedback en stelt heel uitdagende en leuke trainingsprogramma’s op. Op drie kwart van de herstelperiode is Freek zelfs mee het ijs op gegaan om te kijken hoe mijn enkel het hield onder belasting op het ijs.

Kortom, ondanks de vervelende blessure een leuke tijd gehad tijdens de behandelingen en trainingen van Freek.

Jeroen Dielissen

Freek heeft me al enkele jaren begeleid en geeft me altijd goede adviezen om m'n lichaam sterker te maken

Rated 5 out of 5
24 juli 2019

Na het oplopen van mijn voorste kruisband letsel met turnen ben ik door Freek zeer goed begeleid in mijn herstel. Door me oefeningen te geven die goed pasten bij mijn lichaam en sport, merkte ik continu vooruitgang en afname van mijn pijnklachten. Juist de aandacht voor de uitvoering van de oefeningen maakte echt het verschil! Freek heeft me al enkele jaren begeleid en geeft me altijd goede adviezen om m’n lichaam sterker te maken, waardoor ik het volste vertrouwen heb in zijn aanpak.

Niki van de Loo

Ik zie Freek als een meer dan kundige collega en een heel mooi mens.

Rated 5 out of 5
21 juli 2019

Ik heb Freek leren kennen tijdens een Master opleiding Sportfysiotherapie. Onze liefde voor ons vak en het streven naar het hoogst haalbare bracht ons bij elkaar. Ik heb vervolgens het voorrecht gehad dat ik jaren met hem als collega samen heb mogen werken. Freek is vooruitstrevend, gepassioneerd, loyaal, betrouwbaar, nieuwsgierig, eigenwijs en een absolute doorzetter. Samenwerken met Freek is inspirerend en ik heb daarom zelf met zeer goed resultaat bij hem gerevalideerd met een lastige blessure. Ik zie Freek als een meer dan kundige collega en een heel mooi mens.

Toine Leijnse

Een fijne trainer om mee samen te werken en zelf ook niet vies om een keer een pittige sessie met je mee te doen.

Rated 5 out of 5
9 juli 2019

In mijn periode bij NAC heb ik altijd heel fijn samen kunnen werken met Freek. Hij wist me goed aan te pakken, luisterde goed als ik op of aanmerkingen had en hielp me om dingen te veranderen. Met speciale programma’s hielp hij me om mijn persoonlijke ontwikkel punten aan te pakken. Daarnaast was het ook fijn dat hij een achtergrond heeft als fysio waardoor hij tijdens sessies met oplossingen kwam om pijntjes en dergelijke te verminderen of het programma aan te passen als dat nodig was. En natuurlijk was de ‘dry needling’ ook een prettige bijkomstigheid. Kortom, een fijne trainer om mee samen te werken en zelf ook niet vies om een keer een pittige sessie met je mee te doen.

Menno Koch
Review toevoegen
Dit formulier maakt gebruik van ReCAPTCHA, Google zijn Privacybeleid en Terms of Service zijn van toepassing.
© 2020 SportAgon | Privacybeleid